IsoverCreat in parteneriat cu SWISSPOR SA; swisspor.devizonline.ro este o versiune gratuita si limitata a programului pentru devize www.devizonline.ro .

Programul swisspor.devizonline.ro permite:

- Crearea si editarea unui deviz folosind norme de deviz pentru sistemele swisspor si oferte de preturi din catalogul SWISSPOR;
- Calculul cantitatilor de lucrari folosind formule de calcul cu parametri;
- Tiparirea formularului F3 (lista cu cantitati de lucrari, conform HG 907/2016);
- Tiparirea listelor de materiale, manopera, utilaj, transport atasate devizului.
 swisspor2
Swisspor este o companie elvetiana cu o experienta de peste 50 ani in domeniul izolatiilor. Compania si-a extins prezenta pe mai multe piete europene, desfasurandu-si activitatea in 17 fabrici din Elvetia si Europa.

Traditia si experienta internationala inseamna un plus strategic de flexibilitate si dinamism. Increderea, flexibilitatea, si cultura calitatii fac parte din atitudinea Swisspor consolidand traiectoria acestui parcurs exemplar.

Prezent pe piata romaneasca din 1998, Swisspor este unul dintre cei mai importanti furnizori de produse si sisteme de termo, fono si hidroizolatii, respectand standardele europene din domeniu.

Folosind materiale Swisspor, consumul energetic al cladirilor este optimizat in conditiile cresterii confortului iar uzul complementar al serviciilor menajeaza sensibil resursele financiare ale partenerilor grupului.

Adaptandu-se unei piete aflata in perpetua miscare, Swisspor Romania investeste in retehnologizari si extinderi, rezultatul unei evolutii strategice gandite pe termen lung ce vizeaza un singur lucru: cultura calitatii.

In cele doua unitati din Romania, Swisspor Ploiesti si Isopor Cluj grupul mobilizeaza o echipa solida in cadrul careia perseverenta manageriala si daruirea personalului calificat pozitioneaza activitatea pe coordonatele calitatii totale.
 
Norme de deviz pentru sistemele Swisspor:

IZF154+ Sistem termoizolant cu polistiren expandat Swisspor COMPACT pentru protectii termice in cadrul unor solutii tehnice de fatade din zidarie de caramida
IZF155+ Profile speciale Swisspor utilizate in lucrarile de protectii termice la fatade
IZF156+ Sistem termoizolant cu polistiren expandat Swisspor in cadrul unor solutii tehnice de pardoseli
IZF157+ Sistem termoizolant cu polistiren expandat Swisspor in cadrul unor solutii tehnice de acoperisuri
IZF158+ Sistem termoizolant cu polistiren Swisspor pentru protectii termice la fundatii si pereti ingropati
 
Preturi la materiale Swisspor:

- Preturile la materialele Swisspor sunt actualizate constant si sunt furnizate direct de catre producator.